Onze producten

Verwerkte dierlijke eiwitten voor animal feed

VDE boordevol essentiële voedingsstoffen

VDE is een uitstekende bron van dierlijke eiwitten en zit boordevol calcium en fosfor, essentiële voedingstoffen voor onder meer kippen.

Aan de mooie gouden kleur van ons VDE ziet u meteen dat het om topkwaliteit gaat. Maar er is meer, want ons varkensbeendermeel bevat vier keer minder restvet dan bij andere collega’s. Aanzienlijk meer waar voor uw geld dus!

  • U krijgt aanzienlijk minder af te rekenen met ziektekiemen en schimmelvorming.
  • U kunt het varkensbeendermeel tot twee jaar bewaren.
  • U hoeft geen extra koeling te voorzien tijdens het transport.

Beter rendement voor garnalen, kippen en varkens

Met FAPRO renderen uw dieren beter. Dankzij het hogere fosfor- en calciumgehalte in feed gemaakt met VDE van FAPRO kunnen jonge kippen in een vroeger stadium eieren leggen, terwijl oudere kippen langere tijd eieren zullen leggen.

Aquafeed op basis van FAPRO VDE zorgt ook voor minder garnalen- en vissterfte. De reden is dat we geen antioxidanten hoeven toe te voegen. Dat is bij andere soorten meel wel nodig om de feed langer te bewaren.

Dankzij de lage ecologische voetafdruk kunnen lokaal verwerkte dierlijke eiwitten in een kwart van de Europese feed voorzien.

Onze teams werken de klok rond, zodat onze producten zo vers mogelijk wereldwijd geleverd kunnen worden.

Van eigen productie over transport en logistiek, tot en met kwaliteitsbeheer via eigen laboratorium.

Animal feed

Onze producten

Je bent wat je eet

Hoe beter uw dieren gevoed worden, hoe lekkerder en voedzamer voor ons. Geef uw dieren daarom feed die ecologisch verantwoord is en hun groei en ontwikkeling bevordert. Met VDE van FAPRO bent u daar altijd zeker van.

FAPRO Facts

1.

Ons VDE voor animal feed is vrij van toegevoegde antioxidanten, in tegenstelling tot tot vismeel waaraan ethoxyquine wordt toegevoegd voor lange transporten → minder kans op garnalen- en vissterfte.

2.

Ons VDE voor aquafeed en chickenfeed zit boordevol goed verteerbare eiwitten, calcium, fosfor, vetten en micro-nutriënten.

3.

Ons VDE is gemaakt van veilig, door dierenartsen gecontroleerd materiaal van categorie 3 dat FAPRO verwerkt via de strengste kwaliteitsvereisten.

4.

Ons VDE is een perfect circulaire varkensfeed → varkens zijn omnivoren en dus niet geschikt voor louter plantaardige feed